VEČ KOT 20 LET IZKUŠENJ​

Poroke in Zabave

Pritisni, poziraj, ŠKLJOC, in fotografijo takoj natisni, sheraj ali pošlji na mail. Uporabi nešteto zabavnih pripomočkov.

FotoBOX Klasik

Fotobox foto je animacija, ki je popestritev vsake zabave, dogodka, vaše poroke, rojstnega dneva in več kot odlična priložnost za promocijo vašega izdelka. Fotobox je v prvi vrsti enkratno marketinško orodje, ki na popolnoma nevsiljiv način pripravi vaše potencialne stranke, da vas vzljubijo.

FotoBOX 360°SPIN

FotoBOX 360°SPIN​ je Selfie Booth popoln za poroke, podjetniške dogodke, rojstnodnevne zabave, zasebne zabave in še več!

Dnevi statičnih fotokabin so preteklost. Zdaj lahko ujamemo in ustvarimo 360° videoposnetke v visoki ločljivosti. Vpadljiv, edinstven in izjemno zabaven, FotoBOX 360° Spin bo vašemu dogodku dal zagon in ustvaril resnično čarobne gibljive spomine, ki jih bodo uporabniki z veseljem delili na svojih družbenih omrežjih.

Najem Polaroida​

Vnesite retro čar in edinstveno zabavo na vaš naslednji dogodek s preprostim najemom našega Polaroidnega fotoaparata. Ujemite nepozabne trenutke in jih takoj delite s prijatelji in družino z ikoničnim Polaroidnim “takojšnjim” fotografiranjem. Naši Polaroidi so popoln dodatek za vse priložnosti.