Fotografiranje

Ujemite vsak poseben trenutek vašega dogodka z našimi vrhunskimi fotografskimi storitvami. Naša ekipa izkušenih fotografov bo poskrbela, da bodo vsi pomembni trenutki ovekovečeni na najvišji ravni kakovosti.

FOTO IN VIDEO STORITVE

Smo največja slovenska agencija za distribucijo fotografij s področja družabnih dogodkov, kulture, avtomobilizma in prostega časa. Z objavo fotografij in video prispevkov na portalu mediaspeed.net poskrbimo za še večjo prepoznavnost vašega dogodka, podjetja, zaposlenih, vodilnih delavcev in vaših izdelkov.

Širok Spekter Izkušenj

Naša ekipa ima širok spekter izkušenj s snemanjem glasbenih festivalov, športnih prireditev, avtoshowov, sejmov, poslovnih dogodkov in prireditev na prostem. Zagotavljamo vrhunsko kakovost video produkcije za vsak dogodek.

Podrobneje o Storitvi

Kljub temu, da dogodek poteka v živo in brez gumba za pavzo, ničesar ne prepustimo naključju. Zavedamo se, da je za vas vsak dogodek pomemben, zato je dobro sodelovanje med naročnikom in ekipo ključno. Naša skrbnost in natančnost zagotavljata popolne posnetke, ki ujamejo vsak pomemben trenutek.

Več na mediaspeed.net

Seznam partnerjev in firm

Naše stranke in partnerji

Ponosni smo na sodelovanje s številnimi uglednimi partnerji in strankami z vsega sveta. Naša medijska agencija in foto stojnica (photobooth) sta zajeli preko 600.000 nasmeškov.

Rezervirajte svoj fotoBOX danes!

Naredite vaš naslednji dogodek nepozaben z našim fotoboxom. Kontaktirajte nas danes za več informacij o naših storitvah fotografiranja, fotografskih rešitvah, foto stojnicah (photobooth) in možnostih najema. Pomagamo vam ustvariti spomine, ki bodo trajali večno.