Snemanje in montaža

Video produkcija

​Naša ekipa ima širok spekter izkušenj s snemanjem glasbenih festivalov, športnih prireditev, avtoshowov, sejmov, poslovnih dogodkov in prireditev na prostem.

Video produkcija 1
Video produkcija 3
Video produkcija 4
Video produkcija 2

Podrobneje o storitvi

Kljub temu, da dogodek poteka v živo in brez gumba za pavzo, ničesar ne prepustimo naključju. Zavedamo se, da je za vas vsak dogodek pomemben, zato je dobro sodelovanje med naročnikom in ekipo ključno.
Ni potrebno dvakrat reči, da je posnetek prireditve oz. dogodka najboljša možna referenca za nadaljnje projekte in dogajanja. Služijo kot odlična referenca in promocija. Nihče ne more reči, da tega projekta ne prizna ali ne pozna, saj je zapisan bolje kot črno na belem, v pristnem video traku. Z rožicami posipane refence na papirju je prodajanje megle, medtem ko priložitev video posnetka ali reportaže doda popolnoma drug nivo vrednosti.

Ostala foto ponudba

Brezplačno povpraševanje

Zavedamo se, da si vsak želi nekaj drugačnega. Zaradi tega nimamo poenotenega cenika za naše storitve. Ponudbo sestavimo in prilagodimo za vsako stranko in dogodek posebej, zato v vaše povpraševanje vključite čim več podrobnosti o dogodku.