VEČ KOT 20 LET IZKUŠENJ​

Za Podjetja

Popestrite svojo naslednjo zabavo podjetja, konvencijo ali poslovno srečanje s fotoBOXom.

FotoBOX Klasik

Fotobox foto je animacija, ki je popestritev vsake zabave, dogodka, vaše poroke, rojstnega dneva in več kot odlična priložnost za promocijo vašega izdelka. Fotobox je v prvi vrsti enkratno marketinško orodje, ki na popolnoma nevsiljiv način pripravi vaše potencialne stranke, da vas vzljubijo.

Hashtag Printer

Ustvari popoln spomin z fotoBOXom, nato svojo fotografijo deli na Instagramu in ji dodaj osebno noto s hashtagom, da izraziš svoj trenutek v polni lepoti. Na koncu ujemi svoj trenutek in si izdelano fotografijo priskrbi pri hashtag printerju, da ohraniš nepozaben spomin.

FotoBOX Mingl

Fotobox Mingl je vaša vstopnica v svet ustvarjalnih in zabavnih fotografij na dogodkih. Z njegovo inovativno tehnologijo lahko vaše občinstvo uživa v edinstvenih trenutkih, ki jih bodo želeli deliti in ohraniti za vedno.

S svojo napredno funkcionalnostjo Fotobox Mingl omogoča izdelavo visokokakovostnih fotografij, ki bodo oživele vašo prireditev. Poleg tega ponuja širok spekter prilagodljivih možnosti, ki omogočajo, da vsak posameznik ustvari fotografijo po svojem okusu.

FotoBOX 360°SPIN

FotoBOX 360°SPIN​ je Selfie Booth popoln za poroke, podjetniške dogodke, rojstnodnevne zabave, zasebne zabave in še več!

Dnevi statičnih fotokabin so preteklost. Zdaj lahko ujamemo in ustvarimo 360° videoposnetke v visoki ločljivosti. Vpadljiv, edinstven in izjemno zabaven, FotoBOX 360° Spin bo vašemu dogodku dal zagon in ustvaril resnično čarobne gibljive spomine, ki jih bodo uporabniki z veseljem delili na svojih družbenih omrežjih.

FotoBOX Kocka

Ta napihljiva soba za fotografiranje je opremljena z najnovejšo tehnologijo za zajemanje visokokakovostnih fotografij. S svojo prostorno notranjostjo in svetlimi barvami bo Fotobox Kocka zagotovila, da se boste počutili udobno in sproščeno med ustvarjanjem nepozabnih spominov.

Z njeno edinstveno obliko in prilagodljivimi možnostmi bo Fotobox Kocka poskrbela, da se bodo vsi udeleženci počutili kot prave zvezde. Zabavni dodatki in okraski omogočajo ustvarjanje še bolj zabavnih in kreativnih fotografij, ki bodo oživele vsak dogodek.

Polaroid

Vnesite retro čar in edinstveno zabavo na vaš naslednji dogodek s preprostim najemom našega Polaroidnega fotoaparata. Ujemite nepozabne trenutke in jih takoj delite s prijatelji in družino z ikoničnim Polaroidnim “takojšnjim” fotografiranjem. Naši Polaroidi so popoln dodatek za vse priložnosti.

Ustvari spomine. Najemi FotoBOX.