Naj se vaša foto animacija - Fotobox, druži z vašimi gosti.

Fotobox Mingl

Fotobox Mingl je naprava, ki lovi najboljše trenutke zabave na terenu. Administrator, ki Fotobox upravlja poišče tiste, ki so željni fotografiranja. Fotografiranci si fotografijo pošljejo na mail, delijo na socialnih omrežjih ali celo natisnejo in print dvignejo v zato določenem kotičku.

Fotobox - Mingl
Mediaspeed_MG_6751
fbx-mingl-galery-5_orig
Fotobox - Mmingl

Podrobneje o storitvi

S tem zagotovimo da je vaša promocija vidna na celotnem dogodku in da imajo dostop do aktivacije praktično vsi obiskovalci. Primerna je tudi za aktivacijo obiskovalcev po središčih mest in nakupovalnih središčih.

Fotobox Mingl je primeren za promocije blagovnih znamk na terenu, saj se da v celoti “brandirat” po vaših željah. Če želite na sejmih privabiti obiskovalce do vašega mesta, stojnice, pa zagotovimo print fotografije, ki jo obiskovalci pridejo iskat k vam. Celoten mail in fotografijo opremimo z vašimi grafikami in besedili.

Idealno orodje za promocijo novih izdelkov ter zbiranje in širjenje vaše mail baze.

Ostala foto ponudba

Brezplačno povpraševanje

Zavedamo se, da si vsak želi nekaj drugačnega. Zaradi tega nimamo poenotenega cenika za naše storitve. Ponudbo sestavimo in prilagodimo za vsako stranko in dogodek posebej, zato v vaše povpraševanje vključite čim več podrobnosti o dogodku.