Izposoja polaroidnega fotoaparata

Najem polarioda

Nudimo vam izposojo polaroidnega fotoaparata Fuji INSTAX WIDE 300, opreme za osvetlitev, ostalih pripomočkov in rekvizitov ter nakup filmov.

Najem polarioda
fuji film instax wide 300
Najem polarioda 2
Najem polarioda 1

Podrobneje o storitvi

Kje so že časi, ko smo fotografirali s polaroidom, fotoaparatom, ki je v trenutku natisnil našo fotografijo. Čeprav se zdi, da so njegovi časi že minili, pa se polaroid ponovno vrača na sceno. Nudimo vam izposojo polaroidnega fotoaparata Fuji INSTAX WIDE 300, nakup polaordinih fotografij – filmov, opreme za osvetlitev, ostalih pripomočkov in rekvizitov. Na voljo imamo večje število polarodinih aparatov.

Dimenzija takoj izdelane fotograije je 62×99 mm, s paspartujem je fotografija velikosti 86 x 109 mm . Tako je Instax 300 primeren za slikanje številčne družbe. Polaroidni fotoaparat Instax Wide 300 je primeren za uporabo na zabavah in ostalih primerih srečanj. Omogoča fotografiranje od razdalje 40cm dalje, priložena je close-up predleča, kar je idealno za izdelavo selfija.

IZPOSOJA POLAROIDNEGA FOTOAPARATA

Dnevni najem polaroidnega fotoaparata + 10 fotografij = 60€

Paket 10 polaroid fotografij dimenzije 86 x 109 mm = 15€

DDV je vključen v ceno.

Ostala foto ponudba

Brezplačno povpraševanje

Zavedamo se, da si vsak želi nekaj drugačnega. Zaradi tega nimamo poenotenega cenika za naše storitve. Ponudbo sestavimo in prilagodimo za vsako stranko in dogodek posebej, zato v vaše povpraševanje vključite čim več podrobnosti o dogodku.